call me a fool, but I don’t wanna die

Interdisciplinary performance theatre

2014

Black Box Theatre, Oslo, April 2014

BIT Teatergarasjen, Bergen, May 2014

HAUT, Copenhagen, February 2015

Hér i frihedens retningsløse regime hvad vælger vi at gøre, hvad vælger vi at vise og hvad vælger vi at se?

call me a fool, but I don't wanna die er et tværæstetisk værk af Naja Lee Jensen og Karen Tømte. Det er et mellemrum. Det er et midlertidigt stop i en verden fuld af muligheder – et (kedsomhedens) åndehul - hvor vi befinder os mellem noget og noget andet mens vi observerer menneskelig gøren og laden, i hvilket vi kan genkende noget i os selv.

I en tid hvor det at gøre og det at præstere er i høj kurs, er call me a fool, but I don't wanna die et ikke-handlingsmættet univers, hvor performerne står halvnøgne på scenen og blotlægger deres egen dødelighed. De er i mellemrummets vacuum. Det der sker, sker udenfor scenen.

Med call me a fool, but I don't wanna die undersøger vi begrebet frihed som et mellemrummets tilstand. Vi er interesseret i, hvad publikum og performere føler, forventer, gør og ser når intet umiddelbart sker. Således ønsker vi at stå mellem fortid og fremtid og udforske vores møde med nuet.

Director and producer: Karen Tømte and Naja Lee Jensen
Performers: Emelie Trossö, Lars August Jørgensen, Linn Christine Wennersten, Karl Flyman, Tijmen Legemaate, Juli Apponen
Scenographer: Lisa Hjalmarson
Sound designer: Gunnar Innvær
Light designer: Tobias Leira
Documentation: Åsmund Bøe

Co-producers: Black Box Teater, BIT Teatergarasjen and HAUT

Supported by: Norsk Kulturråd, Fritt ord, Fond For Utøvende Kunstnere, Kulturkontakt Nord, Fond for lyd og bilde, Fond for Frilansere, Nordisk Kulturfond and APAP